Goed nieuws!

14 november 2017

Datum start verkoop bekend!

Het is zo ver; de laatste woningen in Reehorst aan het Park komen te koop! Met direct uitzicht op het groene hart van de wijk, Park Reehorst, worden 9 rij- en hoekwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 1 geschakelde villa gerealiseerd.

Woensdag 22 november a.s. kun je vanaf 12:00 uur de nodige verkoopstukken op de website bekijken en downloaden. Op basis van onder andere een brochure, prijslijst en verkooptekeningen ga je op zoek naar jouw droomwoning. Heb je deze gevonden, zorg er dan voor dat je dit vóór woensdag 29 november a.s. 10:00 uur middels een inschrijfformulier bij Van Roomen Van de Bunt kenbaar maakt.

Reehorst aan het Park - Goed Nieuws!

Wat kun je verwachten?

Royale woningen, variërend in woonoppervlakte van circa 126 m2 tot circa 132 m2, waarbij de oppervlakte van de berging in de achtertuin (rij- en hoekwoningen) of garage (twee-onder-één-kapwoningen en geschakelde villa) uiteraard niet is meegerekend. Dit alles gelegen op een perceel van circa 131m2 tot circa 296 m2.

De woningen hebben een binnenmaat van 5.4 meter breed. Dit maakt dat ze op vele manieren in te richten zijn. Alle woningen zijn ingedeeld met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een nog zelf in te delen zolderruimte, welke eenvoudig om te bouwen is tot een extra slaapkamer, werkkamer of hobbyzolder. De woningen worden (op)geleverd met vloerverwarming op de begane grond, een keuken en een volledig ingerichte badkamer met onder andere een heerlijke inloopdouche.

Tot slot wil je natuurlijk weten wat de koopsommen voor deze woningen zijn. De rij- en hoekwoningen variëren in prijs van € 260.000,– tot € 295.000,– vrij op naam. De koopsommen voor de twee-onder-één-kapwoningen en geschakelde villa variëren in prijs van € 335.000,– tot € 380.000,– vrij op naam.

Tot slot!

Mocht je na bestudering van de digitale stukken nog vragen hebben of ben je er wel uit en wil je graag je inschrijfformulier in komen leveren maar ontbreekt het je overdag aan tijd?

Loop dan even binnen tijdens het spreekuur Reehorst aan het Park (fase 2) op maandag 27 november a.s. bij Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars aan de Detmarlaan 2a in Ede. Tussen 19:30 uur en 21:00 uur staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of je inschrijfformulier in ontvangst te nemen.