WONEN IN REEHORST AAN HET PARK

Wat gaan we doen vandaag? Een fietstochtje maken door de schitterende Gelderse Valei? Of lekker even uitwaaien in de bossen? Eten we daarna een pannenkoek op het terras van Café-Restaurant De Koperen Kop in het Nationaal Park de Hoge Veluwe? Doen we het morgen gewoon lekker rustig aan, met een late lunch in de tuin of we nodigen vrienden uit voor een heerlijke lazy afternoon.

Als dat geen lekker leven is?!

Ede is een bruisende gemeente waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Het centrale winkelgebied van Ede ligt op nog geen 10 minuten fietsen van Reehorst aan het Park. Je vindt er alle landelijke ketens, maar ook lokale ondernemers en gezellige boetiekjes. Ben je moe van het slenteren dan kun je altijd even neerploffen op een terras of in de kroeg.

Twee keer in de week is er markt op de Molenstraat. Elke maandagmorgen en zaterdag de hele dag kun je terecht voor de lekkerste producten, veelal uit de regio.

Ede is daarnaast een zeer sportieve gemeente. Zowel voor binnen- als buitensporten zijn er accommodaties en verenigingen. Op www.sportservice-ede.nl tref je alle mogelijke sportverenigingen die er in Ede en omstreken te vinden zijn.

Een nieuwe wijk in Ede-Zuid; Park Reehorst

Een variatie van generaties. Dat is wonen in Park Reehorst in Ede. Jong en oud, senior en student. Hier woont u samen met mensen die naar elkaar omzien en interesse hebben in de ander. Mensen ontmoeten elkaar in deze gevarieerd opgebouwde, kleinschalige wijk. Niet alleen in de rustige straten, maar ook in het centrale, groene park. In Park Reehorst ervaart u zowel ruimte als geborgenheid. Hier wonen is puur genieten. Zowel voor ouders en grootouders als voor kinderen als studenten. De wijk is overzichtelijk. Gevarieerde huur- en koopwoningen wisselen elkaar af en de omgeving is prachtig. Wie hier woont, heeft de Veluwe als achtertuin. Het Hora-bos op loopafstand. Openbaar groen rondom de wijk. En misschien wel het mooiste: een heerlijk groen park midden in de wijk. Ideaal voor een wandeling, sport en spel.